Sposób przygotowania

Grzyby ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Wodę zagotować, wkroić cebulę,dodać przyprawy i cukier Na końcu wlać ocet. Grzybki włożyć do słoików, zalać zalewą. Pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    piękne grzybki
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniałe grzybki!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczne i delikatne do wędliny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    superowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    superowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    moje ulubione grzyby - pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !