Sposób przygotowania

Jabłka umyć obrać ze skórki i wykroić gniazda nasienne. Następnie podzielić je jeszcze na mniejsze kawałki i przełożyć do naczynia żaroodpornego piec ok. pół godzinki. po upływie tego czasu dodać cukier i cynamon oraz cukier waniliowy. Dokładnie wymieszać. Gorącą masę nakładać do słoików. obrócić do góry dnem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Kiedyś robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Robię podobnie alej daję tylko cukier.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !