Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę. Mięso, mąkę ziemniaczaną, cebulę, jajko, bułkę tartą razem wymieszać. Formułować roladki, obtoczyć je w mące i piec na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    darus

    smakowicie wyglądają
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyśmienite roladki!
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajne te roladki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    wyglądają smakowcie
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam lubię tak podane mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne, mogłabym się nimi zajadać codziennie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !