Sposób przygotowania

Buraki gotować ok. 2 godz. (aż będą miękkie). Paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę. Ugotować zalewę z reszty składników, wrzucić do niej paprykę i cebulę i got. ok . 7 min. Buraki zetrzeć na tarce (na dużych oczkach) i dodać do zalewy, wymieszać i włożyć do słoików. Pasteryzować 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super,pycha,lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    idealne na zimę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    takie lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne takie buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    moja mama takie robi pychotka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !