Sposób przygotowania

Mąkę, mleko, jajka oraz szczyptę soli wymieszać na gładką masę. Usmażyć naleśniki. Grzyby oczyścić, umyć i pokroić. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Zeszklić ją, dodać grzyby oraz sól i pieprz. Dolać odrobinę wody i dusić na wolnym ogniu ok. 20 minut. Na środek każdego naleśnika nałożyć grzybowy farsz. Z naleśników formować sakiewki. Każdą z nich przewiązać wąsem szczypiorku. Podawać na sałacie.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajne a\'la naleśniczki :) i farsz ciekawy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !