Sposób przygotowania

Utrzeć zmielony ser. Utrzeć żółtka z cukrem, cukrem waniliowym i masłem. Wszystko zmiksować na jednolita masę i powoli dodawać zmielony ser oraz wsypać budyń. Ubić pianę z białek i dodawać do masy serowej. Lekko wymieszać. Na koniec dodać bakalie i kilka kropli olejku migdałowego do smaku. Ciasto wylać na okrągłą blaszkę. Piec w 170 stopni C, 1 h, od dołu piekarnika na pierwszym stopniu.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pycha polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    serniki zawsze się udają i ten jest na prawde dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    lubię taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    chyba nie ma osoby co by nie zjadła serniczka :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !