Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić w garnku, dodać twaróg, cukier i cukier waniliowy. Wszystko ugotować na jednolitą masę. Budyń rozpuścić w mleku i dodać do masy. Gotować na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Blachę prostokątną posmarować tłuszczem i wyłożyć herbatniki. Wylać gorącą masę serową i przykryć herbatnikami. Polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    oj zjadłabym zjadła, uwielbiam serniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !