Składniki:
podgrzybki | 40 dkg |
cebula | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1,2 szkl |
jajko | 1 szt |
cytyna | 1 szt |
masło | 6 łyż |
czosnek | 4 ząbki |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | 1,2 pęczka |
indyk | 1,2 kg |
podgrzybki | 40 dkg |
cebula | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1,2 szkl |
jajko | 1 szt |
cytyna | 1 szt |
masło | 6 łyż |
czosnek | 4 ząbki |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | 1,2 pęczka |
indyk | 1,2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: