Sposób przygotowania

Z podanych skladnikow zagniatamy niezbyt twarde ciasto i odstawiamy do wyrośnięcia.Masę budyniową ucieramy ze zmielonym twarogiem i dosładzamy do smaku.Wyrośnięte ciasto dzielimy na częsci i wałkujemy,wykrawamy krążki i na srodek każdego nakładamy po porcji masy i na środek po pół łyżeczki marmoladki.Do okoła nadzienia smarujemy ciasto rozmieszanym białkiem.
Pieczemy w piekarniku w temp.180 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    spoko przepis
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    moje ulubione
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !