Sposób przygotowania

Do miski wbić jajko, dodać przyprawy, mąkę i mleko. Wymieszać na gładką masę. Włożyć do niej filety pokrojone na cienkie plastry. Olej rozgrzać na patelni i nakładać łyżką po jednym kawałku fileta i smażyć z dwóch stron.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ulubiony dodatek do ziemniaczków
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Zrobiłam i było naprawdę rewelacyjne, wszyscy się najedli nie myślałam że tego będzie aż taka ilość
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ania71

    musze sprobowac:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    syte,ale smaczne!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealne dla całej rodzinki
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakują wspaniale, miałam okazję je robić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    fajnie wyglądają, musze takie przygotować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !