Sposób przygotowania

Masło, kakao, cukier puder i śmietankę rozpuścić w rondelku i zagotować. Odstawić z ognia, dodać mleko w proszku i dobrze wymieszać. Bakalie wcześniej namoczyć na około 1 godzinę by dobrze zmiękły. Odsączyć i dodac do czekolady. Razem połączyć. Masę wyłożyć na folię aluminiową. Pozostawić do ostudzenia i stardnienia. pokroić w kwadraty. Gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !