Sposób przygotowania

Sałatę skropić sokiem z cytryny i posolić, porwać na kawałki. Ogórka, pomidora i paprykę pokroić w kostkę i dodać do sałaty, wymieszać. Tuńczyka odsączyć z oleju i rozdrobnić kawałki, dodać do reszty. Wrzucić oliwki i czerwoną fasolę. Sos ziołowo-koperkowy rozmieszać z wodą i olejem, dodać do sałatki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię sałatkę z tuńczyka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Ciekawy przepis:) Ja również lubię sałatki z tuńczyka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    ciekawie ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !