Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić i włożyć do słoiczków. Wodę zagotować z cukrem, dodać przyprawy i ocet. Gorącą zalewa zalać pieczarki. Dobrze zakręcić i pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    chętnie wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ania71

    tez napewno sprobuje
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniałe!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    smaczne
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    fajny wyglad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    robię inaczej ale pieczarki uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !