Sposób przygotowania

Skórkę z pomarańczy sparzyć gorącą wodą. Pokroić ją w drobną kosteczkę, zalać filiżanka wody i zasypać cukrem. Gotować aż będzie szklista. Gorącą nakładać do małych słoiczków i odwracać do góry dnem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    martynia6

    przyda sie na pewno!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam taką skórkę jest idealna jako dodatek choć ja bardzo również lubię sama
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    mm, przepis genialny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny pomysł
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super do sernika!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    do sernika idealna!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    smaczny dodatek do sernika
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super dodatek!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    Super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    bardzo przydatna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też taką robię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszności!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !