Sposób przygotowania

Pory myjemy ,osuszamy i kroimy w krążki .Rzodkiewki kroimy w słupki.Mieszamy razem z 1/3 części porów .Makaron gotujemy 10 minut w osolonej wodzie ,odcedzamy i hartujemy zimną wodą .Na rozgrzanym maśle dusimy pozostałe pory.Wlewamy wywar i gotujemy.Zaprawiamy śmietaną .Dodajemy pokruszony ser ,wlewamy wódkę i doprawiamy solą i pieprzem.Makaron polewamy sosem .posypujemy rzodkiewkami z porem .Podajemy swoim gościom.Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ostro:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Z wódką ? Ciekawe jak smakuje :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe danie.
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe, tak jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo fajne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !