Składniki:
mięso (pół na pół wołowe i wieprzowe) | 0,5 kg |
kajzerka | 1 |
cebula | 1 |
czosnek | 2 zabki |
pieczarki | 20 dkg |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
jajko | 1 |
sól, pieprz do smaku | |
oliwa | 3 łyzki |
mięso (pół na pół wołowe i wieprzowe) | 0,5 kg |
kajzerka | 1 |
cebula | 1 |
czosnek | 2 zabki |
pieczarki | 20 dkg |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
jajko | 1 |
sól, pieprz do smaku | |
oliwa | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: