Sposób przygotowania

Śliwki umyć, wypestkować, pokroić w paski. Dynię oraz kwaśne jabłka umyć, następnie obrać ze skórki, zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych otworami, następnie wymieszać ze śliwkami, posypać cukrem i cukrem waniliowym. Przyprawić do smaku cynamonem oraz sokiem z cytryny. Od razu podawać.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jak jesienna to może być
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    spróbuję jesienią
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    całkiem fajna mimo że jesienna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !