Sposób przygotowania

Sos: wymieszaj jogurt z majonezem, musztardą i miodem. Przypraw solą i pieprzem. Przykryj i odstaw w chłodne miejsce. Buraki wyszoruj, zalej wrzątkiem, posól i ugotuj do miękkości.Odcedź, ostudź, obierz i pokrój w drobną kostkę. Jabłka obierz i pokrój miąższ w kawałeczki, skrop cytryną. Plastry ananasa potnij w cząsteczki. Wszystkie składniki przełóż do salaterki, polej sosem i pomieszaj. Posyp posiekanymi orzechami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra i zdrowa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !