Sposób przygotowania

Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Zasypać cukrem na noc. Na drugi dzień podgrzać i gotować na dużym ogniu aż trochę soku odparuje. Mieszamy ciągle,żeby się nie przypaliło. Pod koniec smażenia dodajemy cynamon. Gorące nakładamy do słoiczków i zakręcamy . Odwracamy do góry dnem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny do placków
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    prosty i awaryjny jak nie ma z czym upiec placka!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    do placka nie zastąpiony!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    dobry
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    robię podobnie i jest bardzo smaczny i z wielorakim zastosowaniem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny w smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    do szarlotki idealny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !