Sposób przygotowania

Każdą jarzyne ugotować osobno. Na środku półmisku ułożyć cały ugotowany kalafior, bo bokach układać różne jarzyny według gustu. Polać masłem z bułką tartą, przybrać zielonymi gałązkami pietruszki.

Komentarze

  • 9
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 9
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    no naprawde fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !