Sposób przygotowania

Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto
francuskie rozwiń i potnij na paski o szerokości około 1 cm. Każdą parówkę
pokrój na 4 części i owiń paskiem ciasta. Ułóż na blasze końcem ciasta na dół.
Wstaw do piekarnika i piecz okoto 20 minut, aż ciasto będzie złote. Keczup
wymieszaj z octem i cukrem, dodaj pokrojony w kostkę obrany pomidor i bazylię.
Przełóż parówki na talerz, dip podaj osobno
Smacznego

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    polly66

    smaczne są tylko szkoda,że te zdjęcia nie zgodne ani z przepisem ani z regulaminem...
  • -1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    i racja ... miałam właśnie to pisać :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajne polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    robię czasami jak nie mam pomysłu na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !