Sposób przygotowania

Do gotującego się bulionu dodajemy sos sojowy i curry, wsypujemy ryż, dodajemy marchewkę pokrojoną w plastry, cebulę i imbir pokrojone w kostkę. Gotujemy na wolnym ogniu.

Gdy będą już prawie miękkie dodajemy pokrojoną na kawałki rybę i gotujemy jeszcze 3 minuty.

Na talerzu posypujemy posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    lubię zupy rybne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    nigdy jeszcze nie gotowałam rybnej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !