Sposób przygotowania

Golonka oczyscić (ewentalne wloski opalic nad palnikiem). Dac do garnka, zala woda, dodać marchew, cebule, czosnek, seler, ziele, liscie laurowe, sol i pieprz. Gotowac przez 2h. Odsaczyc z wywaru, przełozyc do naczynia zaroodpornego polac odrobina oliwy, zalać piwem, posypac papryką i piec w piekarniku 1,5h. Podlewac w trakcie pieczenia piwem i wywarem z gotowania.

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ojoj ale golonka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    golonka w piwie...mniam.....:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo lubię golonkę w piwie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    konkretnie i smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    golonka z tego przepisu wyszła mi wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pycha!';)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !