Sposób przygotowania

Miękkie masło roślinne utrzeć z cukrem pudrem, następnie dodać żółtka i banany, rozetrzeć. Cytrynową galaretkę rozpuścić w 200 ml wody, gdy zacznie tężeć dodać ją do masy i wymieszać. Masę wyłożyć na przekrojony biszkopt, na wierzchu ciasta zrobić dekorację z dwóch przekrojonych bananów, zalać je galaretkami truskawkowymi rozpuszczonymi w 500 ml wody.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ciekawy przepis i smacznie się zapowiada :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    no to smacznego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    musi byc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    przepis prosciutki, a banany uwielbiam!
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam banany tak jak już pisałem w wielu przepisach bananowych
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobry jest też bananowy tort
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobre
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !