Sposób przygotowania

Wodę i margarynę zagotować wsypać mąkę i energicznie mieszać aż zrobi się kulka, wystudzić. Do wystudzonej masy dodawać stopniowo cukier puder i olejek i zagniatać aż masa będzie plastyczna.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Też taki robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Przyda się taki przepis
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Fajny przepis, ciekawe czy mozna przechowywac np w lodowce i miec gotowca
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe, je się samo czy też co ciast jako dekorację można ulepić?
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ala robi podróby ...no....no...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ale numer, szok

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !