Sposób przygotowania

Ciasto ciemne: żółtka utrzec z cukrem i dodac margaryne, dodac miód sztuczny i mąke wymieszaną z sodą. Ubic piane z białek i dodac do masy, delikatnie wymieszac. Rozłozyc na 2 blaszki i upiec. ze wszystkich składników masy budyniowej (oprócz masla!!) gotujemy budyn, przed wczesniejszym dokladnym ich wymieszaniu razem. po wystygnieciu miksujemy z masłem. najpierw kladziemy jedna czesc ciasta ciemnego, pół kremu, biszkopt jasny, druga czesc kremu i ciasto ciemne, ustrajamy dowolną polewą i posypką

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    ładnie wygąda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    wygląda naprawdę apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ładny placuszek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda apetycznie a ciasto jest przepyszne, robię takie samo ale nie bardzo widzę to ciemne ciasto,chyba że coś przeoczyłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !