Sposób przygotowania

strąki fasoli umyć, przyciąć końcówki. Z paryki usunąc nasiona i wraz z koprem pokroić. Wymieszać fasolę. Wodę zagotować z solą. N a dno słoija ułożyć liście kapusty, nanich układac lekko docisniętą fasolę. Obciążyć a natępnei ostrożnei wlewać zalewę. PO tygodniu przenieśc kwaszonkę w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nigdy nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !