Sposób przygotowania

1. brukselkę czyścimy, gotujemy w osolonej wodzie przez 15 min, odcedzamy,
2. boczek kroimy w kostkę, przyprawiamy, smażymy na patelni na chrupko,
3. na patelnie dodajemy brukselkę, cebulkę i cukinie pokrojoną w krążki,
4. chwilę smażymy,
5. dodajemy mleko, musztardę i przyprawy mieszamy i dusimy kilka min,
6. można podawać z kaszą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !