Sposób przygotowania

Truskawki dokładnie umyć. Kiedy woda z nich spłynie to przesypać cukrem i wstawić do chłodnego pomieszczenia na 3-4 godziny. Następnie zalać winem i ponownie schłodzić. Przelać do dzbanka i podawać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Mniam, szkoda że już kończą się truskawki... :(
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    Renata poczekamy do przyszłego roku, truskawki znów będą
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    włąsnie podobny zrobiłam ale z morzonych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    to cos dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !