Sposób przygotowania

Sałatę lodową poszatkować dość drobno. Czerwoną paprykę umyć, pozbawić gniazda nasiennego i pokroić ją w kostkę. Oliwki pokroić w plasterki, podobnie rzodkiewkę. Tak przygotowane składniki wymieszać ze sobą. Z oliwy, octu winnego, musztardy, soli i pieprzu przygotować sos i polać nim surówkę.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna i prosta !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zgadzam się z Margo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !