Sposób przygotowania

Poziomki przetrzeć przez sito, dodać do nich białka i cukier, po czym ubijać aż masa zgęstnieje. Osobno ubić na pianę pół litra gęstej słodkiej śmietanki. Żelatynę rozpuścić w małej ilości gorącej śmietanki, a gdy ostygnie troszke dodać do reszty śmietany. Wlać do masy poziomkowej, ubić wszystko razem i wlać do pucharków. Wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    super krem do ciasta, palce lizać też taki robię:)
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Już mi ślinka cieknie:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    poziomkowy o jakie smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    mniam, szkoda że poziomki tak trudno dostać :(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Bardzo fajny :) mniam..
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    na poziomki zawsze mam smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super naprawdę polecam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    musi być bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !