Sposób przygotowania

1. kurczaka pokroić w paski, polać sosem sojowym, miodem, sokiem z limonki, przyprawić,
2. imbir, czosnek i chili drobno pokroić, podsmażyć na patelni, dodać mięso, obsmażyć, zdjąć z patelni,
3. marchew, seler, paprykę i mango pokroić w paseczki, wrzucić na patelnie razem z pędami bambusa chwilę smażyć,
4. dodać mięso, polać sosem sojowym, sokiem z limonki, przyprawić, dodać sezam,
5. odstawić do ostygnięcia,
6. papier ryżowy moczyć chwilę w letniej wodzie, aż zmięknie i delikatnie zawijać w nim porcje warzyw z mięsem,
7. na koniec, pakieciki posypać sezamem i posiekanym szczypiorkiem

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ależ smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychota
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !