Sposób przygotowania

1. ryż gotujemy z dodatkiem soli i kurkumy,
2. szpinak myjemy i gotujemy w osolonej wodzie przez 5 min, odcedzamy,
3. do ryżu dodajemy szpinak, ser, posiekany koperek i natkę pietruszki,
4. chwilę podgrzewamy mieszając,
5. podawać z pieczonym kurczakiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    zdjęcie prawdziwie wiosenne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Nawet na miniaturce która mi się wyświetliła po prawej stronie ( \"Przepisy ulubionych osób\") potrawa wyglądała bardzo apetycznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacyjne połączenie kolorów i smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajny kolor
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !