Sposób przygotowania

Z mleka, mąki, oleju oraz jajek przyrządzić ciasto naleśnikowe o odpowiedniej konsystencji. Ja dla lepszego smaku dodaje jeszcze do masy zioła prowansalskie. Z tak przygotowanego ciasta smażę naleśniki. W między czasie przygotowuję sobie parówki i tarkuję ser. Naleśnika smaruję ketchupem na to kładę kawałek parówi i posypuje żółtym serem. Zawijam jak krokiety, obtaczam w jajku i bułce tartej i smażę na dobrze rozgrzanym oleju

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawa kompozycja!
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    oj dobre bedzie
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie jadłam nigdy takich krokietów ale wypróbuje :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ooo super pomysł!
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    z parówką to dla mnie nowość
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    o matko ale to musi być pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne sa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    jeszcze nigdy takich krokietów nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Ciekawy pomysł na krokiety z parówkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    muszę tak zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !