Sposób przygotowania

# ciasto francuskie posypujemy cukrem pudrem, cynamonem i gałką, zwijamy w rulon,
# tniemy rulon na cienkie kawałki,
# powstałe ciasteczka pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 15 min,
# śmietanę ubijamy, dodajemy cukier puder i 3 łyżki soku z brzoskwiń
# połówki brzoskwiń napełniamy ubitą śmietaną, posypujemy cynamonem, dekorujemy kilkoma ciasteczkami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ciekawe...:) wygląda zachęcająco...:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    jakie to proste! Wyglada cudownie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    rewelacyjny deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !