Sposób przygotowania

cukinie obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posolić, odstawić na sicie aż puści sok, odcisnąć. wymieszać z roztrzepanym jajkiem , przyprawami i bułką tartą. wykładać łyżką na mocno rozgrzany tłuszcz i smażyć na złoty kolor. podawać posmarowane tworożkiem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    u pycha plauszki
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    no co za przepis, prosty i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !