Sposób przygotowania

Kapustę drobno szatkujemy. Cebulę i boczek kroimy w drobną kostkę. Wszystko zalewamy gorąca wodą i gotujemy aż kapusta będzie miękka.
Ziemniaki kroimy w kostkę. Wkładamy do garnka i dodajemy liść laurowy i przyprawę w kostce.
Gdy ziemniaki zmiękną dodajemy czosnek roztarty z sola.
Przed podaniem dodajemy posiekaną zieleninę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Najlepsza ze świeżej kapusty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !