Sposób przygotowania

ser i pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach. szynkę pokroić w cieniutkie, niedługie paseczki. wymieszać wszystko, doprawić solą i pieprzem. na każdą kromkę chleba tostowego nałożyć średnią porcję mieszanki i przykryć drugą kromką. tak przygotowane kanapki położyć na rozgrzaną 1 część grilla elektrycznego i przykryć drugą. zapiekać około 2 minut aż chleb będzie lekko spieczony. podawać można z keczupem i majonezem lub z czym kto woli.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    hmmm wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie robilam w grillu
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawe ;) nigdy nie robiłam takich zapiekanek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    zapiekanki zawsze są cool
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie smakołyki,
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Pomysł bardzo mi się podoba.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !