Sposób przygotowania

Zagotowac wode z cukrem i kwaskiem, na gotująca sie wodę wrzucic jabłka, obrane ze skórki i pokrojone w pół ćwiartki. Należy je parzyć ok 3 minut, ale nie gotowac! odcedzic jabłka i poukładac na ciescie. Z wody odlac jedną szklanke, w której rozmieszamy 2 budynie, na reszcie wody zagatowac budyn. gorący budyn należy wylac na jabłka. kokos zrumienic na patelni, gdy jest juz brązowy rozpuscic margaryne, dodac cukier i wymieszac. gdy lekko ostygnie wbic jedno jajko i szybko mieszac aby sie nie scieło. rozkladamy kokos na budyniu. Ciasto wstawiamy na 20 minut doi piekarnika

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Super ciasto!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    super pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    przeeepyszny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !