Przepis i sposób przygotowania na: Zupa flaczki z kani
Kroki postępowania
. Cebule drobno kroję i przesmażam na maśle klarowanym.
kanie | 4 kapelusze |
marchewki | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
por (biała część) | 1 sztuka |
papryka żółta | 1/4 sztuki |
papryczka chili | 1 sztuka |
bulion warzywny | 750 ml |
sól i pieprz | 1 do smaku |
koper świeży | 1 do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | 2 sztuki |
masło klarowane | 1 do smażenia |
seler | 1 plaster |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: