Sposób przygotowania

owoce płuczemy pod ciepłą wodą i pozbawiamy je szypułek. przekładamy do słoików, nieco ponad połowe ich objętosci. Gorącą zalewa zalewamy owoce w słoiczkach, zakręcamy i pasteryzujemy 10 minut

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wygląda zachęcająco!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    też taki robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tego to ja nie widziałam agrest w słoikach?ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mario1

    Jeszcze nie próbowałem agrestu ze słoiczków
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam soki domowej roboty
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo lubię agrest, ale mam wrażenie, że trochę się o nim zapomina ostatnio- niestety
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    agrest kiedys sie bardzo jadlo, teraz tez trzeba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładny kolor
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    tęsknie za smakiem agrestu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawy ten kolorek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !