Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w 1/4 szklanki zimnej wody. Margarynę utrzeć z cukrami i jajkami, do masy dodać serki, zmiksować. Mleko zgotować, dodać żelatynę, ostudzić, połączyć z masą serową. Wylać do tortownicy ii wstawić do lodówki aby masa stężała.

Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Sernik zalać tężejącą galaretką. Wstawić do lodówki na godzinę.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    W barwach Polski... Rewelacja:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    dokladnie z konturem Polski sie kojarzy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    UWIELBIAM,A TEN TAKI POLSKI RZECZYWIŚCIE:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    heh :) to nie było przezmnie przemyślane - poprostu sernik i czerwona galaretka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !