Składniki:
kości wędzone | 200 g |
kiełbasa śląska | 1 szt |
zakwas na żur | 1 szkl |
cebula biała | 1 szt |
sól i pieprz | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżka |
kości wędzone | 200 g |
kiełbasa śląska | 1 szt |
zakwas na żur | 1 szkl |
cebula biała | 1 szt |
sól i pieprz | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: