Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem do białości. Następnie dodać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i całość dokładnie wymieszać. Na końcu dodać pianę z białek i delikatnie ja połączyć z ciastem. Przelać do tortownicy i piec ok. 40 minut.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Po prostu biszkopt
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ja dodaję jeszcze mąkę ziemniaczaną- pół szklanki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    Mam nadzieję że wychodzi lepiej niż mój
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    robię tak samo!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !