Sposób przygotowania

Buraczki dobrze umyć i całe ugotować na miękko. Zimne obrać ze skórki i powkładać do słoików. Zalewa:wodę z przyprawami gotować około 10 min na końcu dodać ocet i gorącą zalewą zalać buraczki. Pasteryzować 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    też takie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie robiłam ... a dostęp do młodziudkich buracków mam - bo sadzę na działce. Zawsze robię z nich sałatki zasmażane z octem balsamicznym, ale chętnie wypróbuję coś innego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne na zimę
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super bardzo takie lubię
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre do sałatek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    uwielbiam takie :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !