Składniki:
serek mascarpone | 1 szt |
galaretka agrestowa | 1 szt |
truskawki świeże | 250 g |
cukier puder | 1-2 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
woda gorąca | 500 ml |
woda letnia | 3-4 łyżki |
serek mascarpone | 1 szt |
galaretka agrestowa | 1 szt |
truskawki świeże | 250 g |
cukier puder | 1-2 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
woda gorąca | 500 ml |
woda letnia | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: