Przepis i sposób przygotowania na: Salceson Eli
Gdy ktoś nie ma szynkowara,może salceson włożyć ściśle do mocnego woreczka(przeznaczonego do żywności),zawiązać,położyć na deseczce,przykryć drugą deseczką,obciążyć i włożyć do lodówki.
łeb świński | 1 sztuka |
ozorki wieprzowe | 4 sztuki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
czosnek świeży-według gustu | |
gorący wywar z ozorków | 1.5 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: