Sposób przygotowania

łączymy jaja z maka i olejem i dodajemy taka ilośc wody ,aby powstało twarde ciasto!Gotowe ,nastepnie rozwałkujemy ciasto na potrzebnej nam wielkosci płaty!
Polecam gdyz makaron do lasange sklepowy ,nie należy do najtańszych !!
Smacznego !!

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    całkiem ciekawe, warto zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    przyda mi się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wypróbuję !
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mario1

    napewno zrobie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    musze zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    przydatny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    przyda się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy nie robiłam sama ciasta, zawsze kupowałam gotowe :/
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nigdy nie robiłam lasani, może najwyższy czas
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ja jadam zawsze u znajomych, pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    sama jeszcze nie robiłam zawse kupuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    sama jeszcze nie robiłam zawse kupuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    Wypróbuję !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    przyda sie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    zawsze kupuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !