Sposób przygotowania

Masło wymieszać z czosnkiem wycisniętym przez praskę, posiekanym koperkiem. Włożyć do pojemnika plastikowego , wyrównać góę i wstawić do lodówki. Pyszny dodatek do mięs, na grilla, do grzanek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    masełko super do karkówki
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    można sróbować
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    fajne masełko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    pyszności, w sam raz do zapiekanego chleba
  • 0
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe masełko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    będę próbować bo robiłem bez koperku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne do grzanek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !