Sposób przygotowania

Łączymy wszystkie składniki tak, aby kruszonka nie była zbyt sucha ani zbyt mokra. Wyrabiamy, gotowe ;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super przepis
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    tez robie kruszonki ze smalcu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    praktyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    warte zachodu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    szybkie i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    szybkie i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !